Blaze och Monstermaskinerna Kalas

Blaze och Monstermaskinerna ser till att allting går som smort i staden Axle och provar på många olika sorters jobb och aktiviteter! Seriens karaktärer består av Blaze, AJ, Crusher, Starla, Stripes, Zeg, Darington och Gabby. Tillsammans har dom massor av kul och lär sig nya saker. AJ och Gabby är dom enda som inte är monstermaskiner, utan människor som hjälper till att lösa alla problem som dyker upp! AJ är Blaze kompis och Gabby är en mekaniker som fixar allt!

Så när det är dags för Blaze och Monstermaskinerna kalas, kan vi här på Partyhallen hjälpa med det mesta du behöver för att handla till det ultimata Blaze och Monstermaskinerna barnkalaset! VI har allt från Blaze och Monstermaskinerna tårtbilder, muggar, tallrikar till partyhattar och servetter! Precis allt du kan tänka dig som behövs för att hålla i ett kalas.

Glöm inte att skicka ut Blaze och Monstermaskinerna inbjudningskort så att alla barnen kan komma till kalaset, ballonger så att barnen har något att leka med och kalaspåsarna för att få plats med alla godisar barnen fångar i fiskedammen! När du har alla dessa saker kommer ingenting kunna stoppa dig från att lyckas med ett kalas som alla gäster går nöjda ifrån!

+ Visa mer