1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Världens Starkaste Gelebjörn Lil Nitro

Betyg: 5 av 5
(2 omdömen)
99 kr
Ingredienser : Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she /chili extrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, carnauba vax. E129: Kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration.
Innehållsförteckning
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 19479
Bamse är väl egentligen världens starkaste björn, men den här lilla gummibjörnen vid namn Lil Nitro är stark på helt andra sätt. Det här är en av världens starkaste gummibjörns godisar, med chili som är uppe på runt 9 miljoner på Scoville skalan! Utmana dina polare eller se om du kan fixa det helt själv!

Världens Starkaste Gelebjörn Lil Nitro omfattar en röd riktigt stark gummibjörn godis. Gummibjörnen är uppe runt 9 miljoner på scoville skalan och är världens hetaste gelebjörn.

Vikt: 3g.
5 2

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Snabb leverans och björnen va en riktig magknipare

Betyg:5av 5

God till en början! Sen blev den stark så in i helvete.! Men bra drag i dessa små björnar! Tänk att bli ägd av en gummibjörnen helt otroligt! Kul var det att prova! Fler måste bara prova helt klart!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också