1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Väggpool Delfiner

Väggpool Delfiner

229 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 29255
Ut och lek i denna härliga minipool för barn med kul havsmotiv och genomskinliga väggar! En perfekt bad-pool för alla barn, för lek och bus under varma dagar. Delfiner, fiskar och koraller i fina färger pryder denna plask-pool, som också går att se rakt igenom, vilket gör den till en extra kul lek-pool för ditt barn! En utomhus-pool är ett både enkelt och roligt sätt att busa runt och svalka varma barn, för massa skoj, en plastpool och egen badbassäng borde alla ha! Denna väggpool är också enkel att vika ut och fylla med vatten, utan något som behöver fyllas med luft, perfekt för otåliga barn (eller föräldrar). Denna Bestway barn-pool i plast har plats för många leksugna barn, en riktigt härlig vattenpool. Låt vattenleken börja i denna fina pool till ditt barn!

Väggpool Delfiner omfattar en barnpool med transparent havsmotiv i form av delfiner, fiskar och koraller. Poolen har en kraftig sidovägg i PVC-plast och slitstark vinylbotten, rymmer ca 749 liter vatten och mäter ca 183 cm i diameter. Reperationslapp medföljer.

Info om Väggpool Delfiner:
- Väggpool med transparent havsmotiv.
- Passar barn från 2+ år.
- Volym: 749 liter.
- Mått: 38 H x 183 Ø cm.
- Material: PVC-plast.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också