1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg Vit 10ml (10ml Vit)

Betyg: 5 av 5
29 kr

Välj variant

Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 8201
Lys upp på dansgolvet och bli den häftigaste gästen någonsin med en snyggt lysande sminkning! Få till en riktigt häftig UV sminkning med denna läckra UV ansikts- och kroppsfärg. Denna UV kropps- och ansiktsfärg kan du använda på hela kroppen och den finns även i många olika färger. Välj den färg du tycker är snyggast eller satsa på flera olika färger för en riktigt färgsprakande UV sminkning som får dig att sticka ut från mängden. Superhäftigt UV neon smink som blir perfekt för dig som söker lysande maskeradsmink, halloweensmink eller festivalsmink.

UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg omfattar en tub UV reaktiv ansikts- och kroppsfärg. Sminket är enkelt att applicera både i ansiktet och på kroppen och kan enkelt tvättas bort med tvål och vatten. Välj mellan flera olika färger samt 10 ml och 50 ml.

Info om UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg:
- Färgstarkt smink som reagerar på UV-ljus.
- Kan användas i ansiktet och på hela kroppen.
- Enkel att applicera och tvätta bort.
- Volym: 10 ml och 50 ml.
- Finns i flera olika färger.
- Säljs styckvis.

Tillbehör

4.875 8

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Såå nöjd man bara kan bli!

Betyg:5av 5

Fungerade jättebra! Räckte med en liten tub och lyste bra i uv-ljus. Lite svår att applicera bra i början då det var svårt att skaka den lilla flaskan men det löste sig. Färgen satt bra hela kvällen och var enkel att tvätta bort.

Betyg:5av 5

Super nöjd

Super coolt i UV ljus!

Lyser jättetydligt i mörkret med UV-ljus!

bra färg, lyser starkt å fint under uv lampor snabb leverans

Mycket bra, fin färg och den lös fint i UV-ljuset. Väldigt liten tub, men den räcker till väldigt mycket. Jag och en kompis köpte två tuber och det blev mycket färg över, så beroende på hur mycket man vill måla så räcker en tub till 1-3 personer.

Riktigt pigmenterad färg (och lyser bra under uv-ljus) har testat alla färger de har men den gula är bäst. 50ml räcker väääldigt länge. Vi var 10 pers som delade på denna och den tog inte slut. Sitter hyffsat länge och går lätt bort på kläder och hud. -Tar lång tid att torka.