1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Upplåsbar Barnpool Sunnyland

399 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 29253
Redo för skoj och bus i ett alldeles eget uppblåsbart vattenland i trädgården? En bad-pool är ett säkert kort för bus och lek för barn varma dagar, och med en uppblåsbar barn-pool med både rutschkana och fontän blir det ännu roligare! Bestway uppblåsbar barn-pool i plast är en rolig lek-pool i glada färger perfekt till busiga och varma barn, med avtagbar rutschkana i regnbågsfärger, en härlig palm och skojig fontän i mitten, en riktig wow pool! Denna vattenpool har plats för många badsugna barn, och är en perfekt utomhuspool i trädgården, tänk, en alldeles egen badbassäng! Med en minipool blir varma långa dagar för ditt barn till sköna svalkande dagar, och framförallt roliga dagar, för denna plastpool är något extra. Förgyll sommaren för ditt barn med denna plask-pool!

Upplåsbar Barnpool Sunnyland omfattar en stor uppblåsbar barnpool med sommartema. Poolen har en fontän i mitten, en palm på sidan och en avtagbar vattenrutschkana i regnbågsfärger. Poolen är i PVC-plast, rymmer 59 liter vatten och har en dräneringsventil som gör den enkel att tömma. Reperationslapp medföljer.

Info om Upplåsbar Barnpool Sunnyland:
- Stor uppblåsbar barnpool med tillbehör.
- Passar barn från 2+ år.
- Volym: 59 liter.
- Mått: 237 x 201 x 104 cm.
- Material: PVC-plast.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.