1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn

Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn

699 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 19235
Frukta krita-periodens mest kända rovdjur! För vissa barn är dinosaurier en av dem mest coolaste djuren som funnits, och det är ju inte konstigt med tanken på deras historia. Låt ditt barn vandra runt som dåtidens mest fruktade rovdjur och skrämma livet ur grannar och vänner när dem ser denna uppblåsbara T-Rex dräkt runt hörnet! Denna dinosauriedräkt blev en internet-sensation och populär i sociala medier då folk använde dräkten i diverse situationer. Nu är det högtid för ditt barn att uppleva det roliga med att springa runt som den fruktade T-rex med denna maskeraddräkt!

Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn är tillverkad av polyester och kommer i ett brun-grått tryck med svarta ränder och prickar. Dräkten kommer med en dragkedja framtill med ett plast parti i halsen för att kunna se igenom. En fläkt inkluderas för att du ska kunna fylla dräkten med luft. Instruktioner medföljes.

Den medföljande fläkten drivs av 4x AA-batterier (ingår ej)

One size (barnstorlek).

Tillbehör

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också