1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Uppblåsbar Roddbåt

499 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 29256
Kasta loss och ge er ut på vattnet i en uppblåsbar roddbåt! Denna snygga badbåt med praktiska detaljer har allt för att du och ditt barn ska känna er säkra på er roddtur. Denna maxade Bestway gummibåt är gjord i slitstark vinyl, har tre luftkammare, säkerhetsventil och låsbara luftningsventiler, och dessutom ett grepprep längs med hela båten, som går att använda som till exempel bogseringsrep. Årorna sitter fast i stadiga årklykor. Perfekt uppblåsbar gummibåt för en riktigt härlig båt dag! Och du, glöm inte flytvästarna!

Uppblåsbar Roddbåt omfattar en orange uppblåsbar roddbåt i vinyl för barn och vuxna. Roddbåten är försedd med tre luftkammare, säkerhetsventil och låsbara luftningsventiler, grepprep längs hela båten och uppblåsbart golv. Roddbåten är ca 188 cm lång och 98 cm bred och har en maxvikt på 120 kg. Åror, fotpump och reparationslapp medföljer. Årorna är 124 cm långa.

Info om Uppblåsbar Roddbåt:
- Uppblåsbar roddbåt för barn och vuxna.
- Åror och fotpump ingår.
- Mått: ca 188 L x 98 B cm.
- Maxvikt: 120 kg.
- Material: Vinyl.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också