1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Truth or Dare Möhippa Spel DIY

79 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 28729
Med detta Truth or Dare möhippa spel kan ni vara helt säkra på att ni får frågor och utmaningar som passar just till din möhippa! Det här sanning eller konsekvens spelet får ni nämligen förbereda själva med massor av spännande frågor och knasiga utmaningar. Skriv ner en fråga och en utmaning på varje kort och klistra över dem de medföljande skrap-klistermärkena. När spelet är igång får den aktiva spelaren välja att skrapa antingen en fråga eller en utmaning som hon sen måste göra. Riktigt roligt spel som enkelt kan anpassas till spelarna.

Truth or Dare Möhippa Spel DIY omfattar ett set med 30 stycken truth or dare spelkort och 60 stycken skrap-stickers. Skriv en fråga och en utmaning på varje spelkort och klistra fast skrap-klistermärkena över texten. Spelarna ska sedan välja en fråga eller en utmaning genom att skrapa en av klistermärkena.

Info om Truth or Dare Möhippa Spel DIY:
- Gör ditt eget sanning eller konsekvensspel.
- Skapa egna skrapkort med frågor och utmaningar.
- Material: Papp.

Truth or Dare Möhippa Spel DIY Innehåller:
- 30 x Truth or Dare kort (10,5 x 7 cm).
- 30 x Månformade skrap-stickers.
- 30 x Runda skrap-stickers.
- Instruktioner och regler.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också