Tingeling

Nu kan du och dina vänner förvandlas till riktiga flygande feer från det magiska Landet Ingenstans för en dag! Arrangera ett oförglömligt kalas med en av Disneys främsta karaktärer, nämligen den lilla fen Tingeling och de andra söta feerna från Disney Fairies. Med hjälp av våra super festliga kalasdekorationer och kalastillbehör med självaste Tingeling och Disney Fairies motiv kan du skapa ett riktigt förtrollande barnkalas eller en rolig Disney Fairies maskerad.

Bjud in dina vänner till Tingeling kalas och bjud på massvis av goda tårtor, cupcakes, magi och fe-stoft. Du kan förbereda en vacker kalas dukning med matchande tallrikar, muggar och servetter med fantastiska Disney Fairies och Tingeling motiv. Baka en magiskt god Tingeling tårta som du och dina fe gäster kan mumsa på tillsammans under kalasets fika.

Höj feststämningen på ditt Tingeling kalas till max, pynta och dekorera hemmet med söta ballonger, girlanger, konfetti och serpentiner. Dekorera med våra tjusiga dekorationer med Tingeling och de andra Disney Fairies feerna för en trevlig och inbjudande kalas känsla.

Sprid en nypa av Tingelings magiska fe-stoft över dig själv och dina kalas gäster och känn hur ni lättar från marken och flyger iväg till Landet Ingenstans och mot nya spännande fe äventyr!

+ Visa mer