Thor Avengers

Åskans gud Thor är från början en av asagudarna i fornnordisk mytologi, men har sedan 60-talet även blivit en av Marvel Comics alla häftiga superhjältar. Med sina övernaturliga krafter och sin starka hammare Mjölner blir han en riktigt svårslagen superhjälte. En omtyckt, uppskattad och häftig Marvel superhjälte som även är en av medlemmarna i superhjälte gänget Avengers.

Med hjälp av dessa Thor Avengers kalas tillbehör och dekorationer kan du med en nypa kreativitet och en del fantasi förvandla ditt hem eller den tråkiga festlokalen till självaste Asgard. Dekorera hela festen med häftiga Thor Avengers girlanger, konfetti, banderoller och ballonger. Duka fram fikabordet med häftiga tallrikar, muggar och servetter med effektfulla motiv av Thor och hans kraftfulla hammare, där du även kan servera alla superhjälte gäster super coola Thor Avengers cupcakes, kakor och tårta.

Här i vår Thor Avengers kategori kan du helt enkelt hitta allt du kan tänkas behöva för ett riktigt lyckat och fulländat Thor Avengers kalas. Välj mellan flera olika tillbehör för dukning och bakning och massvis av dekorationer i passande färger och dekorationer med Tor Avengers motiv. Avengers medlem Thor är en mycket uppskattad och omtyckt Avengers karaktär, så tveka inte på att slå till med ett riktigt spännande Thor Avengers kalas.

+ Visa mer