1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Thanos Maskeraddräkt Deluxe (Standard)

699 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

Variant  Standard X-Large
Längd (cm) 180 185
Bröst (cm) 91-106 116
Midja (cm) 66-86 91-101

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Passar Lämplig för personer över 15 år.
Storleksguide
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 17714
Om du har planer på att ta över hela universum så kommer denna Thanos dräkt passa dig som handen i evighets-handsken. Bli hela världens superskurk Thanos och se till att krossa alla som står i din väg med hjälp av din evighets-handske och dem kraftfulla stenarna. Förvandlas till den lila skurken Thanos och sätt skräck i hela Avengers maskeraden med denna detaljrika Thanos utklädnad!

Thanos Maskeraddräkt Deluxe innehåller en komplett Thanos dräkt för vuxna. Dräkten består av en uppstoppad, riktigt väl detaljerad tröja, matchande byxor med skoöverdag, en guldig Thanos evighets-handske med trycka infinity stones och detaljer, samt en detaljrik Thanos mask i plast. Masken täcker framsidan av ansiktet och har hål för ögon, näsa och mun, och fästs enkelt runt huvudet med hjälp av ett svart elastiskt band som sitter fast i maskens sidor.

Finns i storlekarna: Standard och X-Large (vuxenstorlek).

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också