1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Sweet Pink

Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Sweet Pink

119 kr
Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliskt fett (palmkärn, palm), fuktighetsbevarande medel E422, E1103, förtjockningsmedel E413, E415, emulgeringsmedel E471, arom, färgämne E124. E124 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration. Kan innehålla spår av mandel.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 14923
Rosa tårtor är någon man aldrig tröttnar på, och med ett färdigt tårtlock i sockerpasta kan du göra en egen super fin rosa tårta. Att dekorera sin tårta med fondant är jätte enkelt, eftersom sockermassan redan är kavlad och redo för användning behöver du bara en tårta att lägga den på. Denna sockerpasta passar till många olika tårtor och tårtdekorationer, till både vuxna och barn.

Färdigkavlad Sockerpasta Sweet Pink är en rosa sockerpasta som är färdigkavlad och redo att läggas på din tårta direkt ur förpackningen. Denna sockerpasta passar utmärkt till exempelvis, födelsedagstårtor, baby shower m.m.

Detta tårtlock kan användas på en tårta som mäter 15-20 cm i diameter med en höjd på 10 cm, alternativt en tårta som mäter 20-25 cm i diameter med en höjd på 7,5 cm. Det går även utmärkt att använda detta tårtlock för att dekorera cupcakes, kakor m.m.

Storlek: 36 cm i diameter och 3 mm tjock.

430 gram.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0
Betyg: 0 av 5

Produkten har inga omdömen

Andra köpte också