1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Fire Red

Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Fire Red

(4 omdömen)
Betyg: 5 av 5
119 kr
Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliskt fett (palmkärn, palm), fuktighetsbevarande medel E422, E1103, förtjockningsmedel E413, E415, emulgeringsmedel E471, naturlig arom, färgämne E129. E129 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration. Kan innehålla spår av mandel.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 14922
Om födelsedagsbarnets favorit-färg är röd bör du satsa på att dekorera tårtan med en rött färdigt tårtlock i sockerpasta. Det är både snyggt, enkelt och tar inte så läng tid att använda en färdigkavlad sockermassa som tårtdekoration. Det ända du behöver göra är att ta ut din sugarpaste ur förpackningen och lägga den över din tårta. Det kan inte bli lättare att få till en snygg fondant tårta med snygga tårtdekorationer till ditt barn, din partner eller till vem som helst!

Färdigkavlad Sockerpasta Fire Red är en röd sockerpasta som är redo att läggas på din tårta direkt ur förpackningen. Sockerpastan är utkavlad. En röd sockerpasta som passar till många olika typer av tårtor och bakverk.

Detta tårtlock kan användas på en tårta som mäter 15-20 cm i diameter med en höjd på 10 cm, alternativt en tårta som mäter 20-25 cm i diameter med en höjd på 7,5 cm. Det går även utmärkt att använda detta tårtlock för att dekorera cupcakes, kakor m.m.

Storlek: 36 cm i diameter och 3 mm tjock.

430 gram.

5 4

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

ÄLSKADE TÅRTLOCKEN! Lätta att använda, gick inte sönder och klarade av att vara i kylen i några timmar. Såg jättefin och och smakade gott.

Betyg:5av 5

kanonbra

Betyg:5av 5

Bra! Fin färg och lätt att kavla ut

Superfint, lättarbetat

Andra köpte också