1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Bright White

Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Bright White

(8 omdömen)
Betyg: 5 av 5
119 kr
Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliskt fett (palmkärn, palm), fuktighetsbevarande medel E422, E1103, förtjockningsmedel E413, E415, emulgeringsmedel E471, arom. Kan innehålla spår av mandel.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 14920
Skapa en stilren vit tårta med hjälp av ett färdigt tårtlock i sockerpasta. Det är super enkelt att dekorera en tårta med en färdigkavlad sockermassa, det ända som krävs är att öppna förpackningen och lägga över din sugarpaste på tårtan. Det behöver inte alltid ta lång tid att göra en snygg fondant tårta till ditt kalas. En sockerpasta i färgen vit är en snygg bas för andra tårtdekorationer, både för barn och vuxna.

Färdigkavlad Sockerpasta Bright White är en vit sockerpasta som är utkavlad och klar att användas på din tårta. Perfekt sockerpasta till en stilren tårta med färgglada dekorationer.

Detta tårtlock kan användas på en tårta som mäter 15-20 cm i diameter med en höjd på 10 cm, alternativt en tårta som mäter 20-25 cm i diameter med en höjd på 7,5 cm. Det går även utmärkt att använda detta tårtlock för att dekorera cupcakes, kakor m.m.

Storlek: 36 cm i diameter och 3 mm tjock.

430 gram.

5 8

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Super…utlovad lev tid! Jag var sent ute men d funka…☺️ Kraftiga stora lock, större än i livsmedelsaffär .

Betyg:5av 5

Tårtlocket var lättarbetat och en bra storlek som täckte hela tårtan. Det är större än standardtårtlock som man köper i butik.

Betyg:5av 5

Enkel att arbeta med, smakar mycket bra, jag rekommenderar det.

Bra att arbeta med snyggt resultat

Enkel att hantera :)

Bra strl när man vill göra lite större tårta

En jätte bra vara.

Jag kan gott rekommendera detta då det är så enkelt att göra. Tårtan blir som en sådan du beställer i affären. Lätt att forma sparar tid.

Andra köpte också