1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Baby Blue

Tårtlock Färdigkavlad Sockerpasta Baby Blue

(3 omdömen)
Betyg: 5 av 5
119 kr
Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliskt fett (palmkärn, palm), fuktighetsbevarande medel E422, E1103, förtjockningsmedel E413, E415, emulgeringsmedel E471, arom, färgämne E133. Kan innehålla spår av mandel.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 14921
Gör iordning en fin tårta till kalaset med hjälp av ett färdigt tårtlock i sockerpasta i färgen blå. Sugarpaste är både en enkelt och snygg tårtdekoration som är perfekt till en barn tårta. Spar en massa tid till annat kul och dekorera tårtan med en färdigkavlad sockermassa som du bara behöver lägga över din tårta. Med en färdigkavlad sugarpaste blir det väldigt enkelt att få till en snygg fondant tårta.

Färdigkavlad Sockerpasta Baby Blue är en ljusblå sockpasta som är färdigkavlad och klar att användas direkt ur förpackningen. Lägg sockerpastan direkt över din tårta. En perfekt sockerpasta till exempelvis en baby shower, födelsedagstårta m.m.

Detta tårtlock kan användas på en tårta som mäter 15-20 cm i diameter med en höjd på 10 cm, alternativt en tårta som mäter 20-25 cm i diameter med en höjd på 7,5 cm. Det går även utmärkt att använda detta tårtlock för att dekorera cupcakes, kakor m.m.

Storlek: 36 cm i diameter och 3 mm tjock.

430 gram.

5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Riktigt bra, storleken är bäst

Betyg:5av 5

Prisvärt. Enkelt att använda även för en nybörjare. Tårtan såg proffsig ut och smakade riktigt gott :)

Betyg:5av 5

Jättefin färg, lätt att arbeta med, och supergod! 😍

Andra köpte också