1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Stinkbomber

Stinkbomber

(14 omdömen)
Betyg: 5 av 5
29 kr
Prel. i lager: Okänt
Art: 9797
Vägrar dina vänner lämna hemmafesten även fastän dina föräldrar redan är påväg? Med dessa stinkbomber lär allt levande springa för dörren, inklusive dig!

Stinkbomberna levereras i 3-pack och består av små flaskor som du trampar på för att utlösa en motbjudande lukt!

Volym: 1.4 ml.
5 14

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Bästa någonsin ! Fy FAN vilken äggmöks-lukt! Man får kväljingar Hahahaha!

Betyg:5av 5

stinkbomber en tidlös klassiker med en åtföljande oangenäm doft sensation. tummen upp för partyhallen....

Betyg:5av 5

Luktar riktigt äckligt

Produkten höll vad den lovade, bra!

AAAHHHHH.... jag fick återuppleva ungdomens sötebrödsdagar av sattyg ! att se paniken i ansiktet på inget ont anande kollegor när jag drog av några stycken....fler dagar kommer och fler beställningar blir det definitivt. Tack.

Uppföjlde kraven helt klart

Mycket trevlig sida med en massa roliga saker för alla åldrar.

Mycket nöjd 👍 Partyhallen har många roliga skämt saker 👍

Super kul som practical joke för arbetskamraterna i omklädningsrummet på morgonen

Tja, jag har recenserat dessa stinkbomber innan. Partyhallen har väldigt coola prylar och bra priser. Jag hittade partyhallen då jag sökte Ammoniumsulfid stinkbomber, ej fartbombs. Frakt kostrnaden är helt ok. Det blir fler beställningart garanterat hehehe..

Min stackars hiss fick sig en känga av en stinkis. Det stankt verkligen äggmök i den, ja den luktade värre än en "Glidmina" (Färsk/lös koskit). Det blir definitivt köp av fler. Jag minns i början av 90-talet så slängde vi in en glas ampull på en mc Donalds restaurang som var väl fylld och det tog absolut max 5-7 minuter så var hela restaurangen tom på besökare. Alla rusade ut med maten i händerna och ställde sig utanför och käkade.

Jag köpte 3 paket 3-pack "Stinkbomber". När man krossar en sådan här glas ampull innehållande Ammoniumsulfid, så kommer en högst "Oangenämn Doft Sensation" framträda. Jag provade denna i en liten hiss och folk som åkte i den sa rent ut sagt att det stank skit i hissen. Trevlig hiss resa tyckte jag hehehehehehe..... Jag skrattade gott. För att säkerställa stink kvaliteten så var jag den första att ta jungfrufärden och det stank minst sagt fan i hissen under de 4 våningar jag åkte hahahahaha... Kan vartm rekommendera dem och de var billiga. Mycket bättre än dessa såkallade "Fart Bombs" då dessa inte låter något utan rätt som det är så kommer den "Smygande Döden". :D

Dö rolig produkt luktar skit i ca 30 min sen försvinner det. Om man tycker om att jävlas med folk så kan du inte ha roligare för pengarna:)

Andra köpte också