1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Snöskulpturssäck

299 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 32381
Gör de finaste snöfigurerna i hela grannskapet med denna praktiska snösäck för snöskulptering! En praktisk snöskulpteringssäck som är enkel att använda och som formar snön till en stor cylinder, vilket ger dig den perfekta grunden för flera olika skulpteringar. Fyll bara säcken med snö och packa den hårt. När den är full öppnar du dragkedjan och tar enkelt bort säcken från snön, sen är det bara att börja skulptera. En riktigt rolig snösäck som garanterat bidrar med massor av skojig vinter- och snölek i trädgården!

Snöskulpturssäck omfattar en ljusblå snösäck för snöskulptering som är försedd med en lång dragkedja och praktiska flärpar nedtill. Fyll och packa säcken hårt med snö, ta därefter bort säcken och börja skulptera. Säcken är tillverkad av plast, kan användas med all sorts snö och formar snön till en stor cylinder som mäter ca 150 x 70 cm. Instruktioner och tips medföljer.

Info om Snöskulpturssäck:
- Snösäck för snöskulptering.
- Formar snön till en stor cylinder.
- Kan användas med all sorts snö.
- Mått: 150 L x 70 Ø cm.
- Material: Plast.

Hitta liknande prylar

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.