Snögubbedräkt Barn med Stort Huvud

299 kr
Storleksguide
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 12137


En stämningsfylld snögubbedräkt för alla köldtåliga barn som känner sig hemma vid juletiden!

Snögubbedräkt Barn med Stort Huvud inkluderar en vit helkroppsoverall tillverkad av mjukt, följsamt tygmaterial med hand- och skoöverdrag. Det medföljer även ett extra stort snögubbe huvud med ett par ögon, en morotsnäsa samt en stilig hatt i svart design med rött band omkring.

Storlekar: Small och Medium.

Så tyckte andra om produkten

2 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:Skrivet av  Josefine Ålander  - 2016-12-11

Sonen ville vara snögubbe på lucia och det kändes som ett stort projekt att få till en sådan dräkt. Efter ett tryck på Google hittade jag dock denna underbara snögubbedräkt som är så fin och prisvärd att det inte krävde någon ansträngning alls och sonen blev lyrisk! Fick paketet levererat till mig rekordsnabbt dessutom och vart riktigt överraskad att det ens kunde gå så fort!!! Högsta poäng!:)

Skrivet av  Sultan Cetin  - 2016-11-20

Hej ville dela mina barns glädje med er min son 4 år kom från förskolan och sa till mig mamma jag vill bli snögubbe till Lucia men jag har aldig sätt en snögubbedräkt de finns säkert inte. Jag såg hur ledsen han var när han sa det. Den kvällen efter att ha nattat barnen sökte jag på nätet och då hitta jag snögubbedräkten hos er vilket jag blev glad och beställde den på engång fick efter två dagar hämtat ur paketet och min son hade ingen aning om vad som skulle komma fram när han öppna såg jag glansen i hans ögon han ville prova den var jätte glad och hans lillesyster vart ännu glad hon sa ooo mamma jag har hittat min olaf och gav sin bror ett stort kram.jag rekommenderar dräket perfekt var den jätte nöjd.


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter