1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Smörkräm Bakmix

(1 omdömen)
Betyg: 5 av 5
79 kr
Ingredienser: socker, modifierad majsstärkelse, vasslepulver (mjölk), dextros (vete), torkad glukossirap, geleringsmedel E339, E450, E516, E401, emulgeringsmedel E435, salt, förtjockningsmedel E415, arom (mjölk). Kan innehålla spår av ägg, soja och lupin.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 16729
Vill du enkelt få till den perfekta smörkrämen till dina cupcakes, din tårta eller någon annat smaskig bakverk? Med denna praktiska smörkräm mix, en skvätt vatten och lite smör kan du lätt som en plätt få till den ultimata smörkrämen för alla mjöliga typer av bakverk! Den perfekta bakmixen för alla som är på jakt efter den perfekta smörkrämen.

Smörkräm Bakmix innehåller en praktisk mix som gör det riktigt enkelt att få till en god smörkräm. Utmärkt smörkräm mix som passar perfekt till cupcake-topping, tårtfyllningar m.m. Instruktioner på engelska finns på förpackningen.

Instruktioner 1 portion: Vispa 125 gram smörkräm mix med 125 ml vatten och låt det sedan vila i rumstemperatur i minst en timme. Vispa sedan 150 gram osaltat smör i ca 5 minuter tills den blir luftig och krämig. Tillsätt en liten del av mixen och vispa tills den blandats helt innan du tillsätter resten i omgångar. Vispa sedan till en smidig smörkräm i ca 10 minuter. En portion smörkräm räcker till tårta på ca 20 cm diameter eller ca 12 stycken cupcakes.

Vikt: 500 gram.

Säljs styckvis.
5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Enkel att använda och så smidig!

Andra köpte också