1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Självlysande Kroppsfärg (Transparent)

(12 omdömen)
Betyg: 5 av 5
39 kr

Välj variant

Prel. i lager: Okänt
Art: 8230
Bli en vandrande lysdiod med denna coola självlysande kroppsfärg, en häftig och rolig lysande färg för ansikte och kropp som lyser i mörkret. Självlysande färg är något alldeles extra och passar umärkt till kalas och disco. Måla er med olika färger och dansa loss i mörkret, riktigt skojig glow in the dark färg för stora som små.

Självlysande Kroppsfärg omfattar självlysande kroppsfärg till kropp och ansikte i olika färger som lyser i mörkret helt utan UV-belysning. Färgerna laddas med vanligt ljus och är snabbtorkande och tvättas enkelt bort. Finns i färgerna röd, grön, orange, rosa, blå, gul och transparent.

Info om Självlysande Kroppsfärg:
- Självlysande kroppsfärg.
- Välj mellan olika färger.
- Volym: 10 ml.

4.6666666666667 12

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:2av 5

Jag tyckte den var lite för lös i konsistensen.

Betyg:5av 5

Helt klart värt köp, har en effekt som gör att den fortsätter lysa utan uv ljus vilket jag gillar

Betyg:5av 5

Jag köpte den självlysande färgen som var genomskinlig, den syns först när det blir mörkt. Nästa år kommer jag köpa mer av denna färg. Jag använde den både på kroppen och på kläderna

Super fin, gick lätt att tvätta bort.

Super fin, och var jätte lätt att tvätta bort.

Färgerna lös upp som lampor i ansiktet när man väl hade en UV-lampa riktad mot sig. Som där brukar finnas på dem flesta klubbar och fester med detta temat. Alltså väldig cool effekt. Köpte 6 olika färger och alla va lika "strålande". Vi va runt 20-25 Pers som delade på 6st tuber och de va gott med färg åt alla, fast de endast var 10ml i varje tub. En sak man bör tänka på om man vill dra linjer eller sträck i ansiktet är att man duttar ut färdiga klickar färg för o sen dra ut de. Att bara ta en klick på fingret och dra ut kan framstå som en kladdig look enligt mitt och dem andras tycke.

Färgen var i en väldigt fin rosa samt lite glitter I, passade perfekt till neon partyt jag var på! Färgen satt på hela kvällen och gick bort med bara lite vatten

Snabb leverans, bra produkt

Riktigt bra färg som inte kräver mycket färg för att lysa bra. Blir dock väldigt torr och ramlar av huden väldigt enkelt efter ett tag.

Mycket bra den lös som den skulle. Var dock lite svår att få bort. Men det gick efter 2/3 gånger att få bort färgen.

Helt enligt förväntan! Lätt att Måla dit, sitter där den ska och lyser.

Riktigt bra! laddades i solen ett dygn och fungerade perfekt

Andra köpte också