1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Självlysande Kroppsfärg Gul (Gul)

Betyg: 5 av 5
(8 omdömen)
39 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 8231
Lys ikapp med disko-belysningen. En häftigare detalj kan man nog inte ha på festen, än denna självlysande kroppsfärg. Det är svårt att inte bli imponerad för den är närmast magisk och det är svårt att inte synas i denna!

Dessa härliga kroppsfärger lyser i mörkret helt utan UV-belysning. Det ända du behöver göra är att ladda färgerna med vanligt ljus. Släck sedan lamporna och upplev hur hudfärgen blir självlysande. Dessa laddar självklart också under UV-lampor. Alla färgerna syns i vanligt ljus förutom den transperanta färgen.

Fakta om Självlysande Kroppsfärg:
- Torkar snabbt
- Passar till både kropp & ansikte
- Tvättas enkelt bort
- Självlysande

Tuben innehåller 10 ml.

Välj mellan färgerna Röd, Grön, Orange, Rosa, Blå, Gul och Transparent.

Tillbehör

5 8

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Helt klart värt köp, har en effekt som gör att den fortsätter lysa utan uv ljus vilket jag gillar

Betyg:5av 5

Jag köpte den självlysande färgen som var genomskinlig, den syns först när det blir mörkt. Nästa år kommer jag köpa mer av denna färg. Jag använde den både på kroppen och på kläderna

Betyg:5av 5

Färgerna lös upp som lampor i ansiktet när man väl hade en UV-lampa riktad mot sig. Som där brukar finnas på dem flesta klubbar och fester med detta temat. Alltså väldig cool effekt. Köpte 6 olika färger och alla va lika "strålande". Vi va runt 20-25 Pers som delade på 6st tuber och de va gott med färg åt alla, fast de endast var 10ml i varje tub. En sak man bör tänka på om man vill dra linjer eller sträck i ansiktet är att man duttar ut färdiga klickar färg för o sen dra ut de. Att bara ta en klick på fingret och dra ut kan framstå som en kladdig look enligt mitt och dem andras tycke.

Betyg:5av 5

Färgen var i en väldigt fin rosa samt lite glitter I, passade perfekt till neon partyt jag var på! Färgen satt på hela kvällen och gick bort med bara lite vatten

Betyg:5av 5

Snabb leverans, bra produkt

Betyg:5av 5

Riktigt bra färg som inte kräver mycket färg för att lysa bra. Blir dock väldigt torr och ramlar av huden väldigt enkelt efter ett tag.

Betyg:5av 5

Helt enligt förväntan! Lätt att Måla dit, sitter där den ska och lyser.

Betyg:5av 5

Riktigt bra! laddades i solen ett dygn och fungerade perfekt

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också