1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
10 varianter
Sifferballong Lila

Sifferballong Lila (Siffra 0)

Betyg: 5 av 5
(3 omdömen)
49 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 11158
Hej, jag representerar en lila sifferballong och till skillnad från de andra sifferballongerna är jag godhjärtad, bussig och dessutom bra med gäster. Du kanske redan har kikat runt på andra sifferballonger i samma kategori men om du vill arrangera ett riktigt lyckat evenemang är jag den absolut rätta sifferballongen för dig, för vilken färg är lika tilltalande som lila?

Sifferballong Lila omfattar en sifferballong i lila design med fastsatta öglor som används för att enkelt kunna fästa sifferballongen på valfri plats.

Fakta om Sifferballong Lila:
- Välj mellan siffrorna 0 till 9.
- Tillverkad av hög kvalitet och kan antingen fyllas med helium eller luft.
- Kommer med en självförslutande ventil.
- Mäter cirka 102 cm stora som fullt uppblåsta.
- Säljes styckvis.

OBS! Då öppningen i den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in så krävs en manuell eller elektrisk pump för att blåsa upp sifferballongen. Har du både uthållighet och starka lungor så funkar det även bra med ett sugrör som du sticker in i ventilen.

Tillbehör

5 3

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0
Betyg:5av 5

Väldigt nöjd med ballongerna färgen är precis som jag ville

Betyg:5av 5

Stor och med bra upphängningsmöjligheter.

Betyg:5av 5

Superfin! Precis som förväntat - o kunde nog inte kommit snabbare heller. Väldigt smidigt köp! Här handlar jag gärna igen!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också