1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
10 varianter
Sifferballong Lila

Sifferballong Lila (Siffra 0)

Betyg: 5 av 5
(3 omdömen)
49 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 11158
Ska du ha en sifferballong på nästa fest och födelsedag så är en lila folieballong och helium-ballong siffra det självklara valet, en ballong med glansig härlig färg som garanterat ger extra party stämning, riktigt fina ballonger med siffror att glädjas av. Dessa lila ballongsiffror bjuder på härlig kalas känsla, en kväll att minnas.

Sifferballong Lila omfattar en lila sifferballong i folie som fylls med helium eller luft. Ballongen har självförslutande ventil och är ca 102 cm hög. Välj bland siffrorna 0-9.

Info om Sifferballong Lila:
- Ballongsiffra i lila.
- Finns i siffrorna 0-9.
- Fylls med helium eller luft.
- Självförslutande ventil.
- Mått: ca 102 cm hög.
- Material: Folie.

OBS! Då öppningen i den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in så krävs en manuell eller elektrisk pump för att blåsa upp sifferballongen. Har du både uthållighet och starka lungor så funkar det även bra med ett sugrör som du sticker in i ventilen.

Tillbehör

5 3

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0
Betyg:5av 5

Väldigt nöjd med ballongerna färgen är precis som jag ville

Betyg:5av 5

Stor och med bra upphängningsmöjligheter.

Betyg:5av 5

Superfin! Precis som förväntat - o kunde nog inte kommit snabbare heller. Väldigt smidigt köp! Här handlar jag gärna igen!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också