1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Sårtatuering Zombie

Sårtatuering Zombie

Betyg: 5 av 5
(2 omdömen)
39 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 13515
Zombieapokalypsen är här och du har tröttnat på att springa, det är dags att acceptera ödet så du står still och låter horden skölja över dig och göra dig till en medlem av den sjukaste familjen på jordklotet. Men så händer det, dom springer förbi dig och du blir helt enkelt nekad. Pinsamt, men vi ska hjälpa dig dölja skammen. Denna sårtatuering som har medföljande blod och 3D effekt kommer perfekt simulera ett zombie sår.

Om det nu är så att du bara helt enkelt vill köpa en sårtatuering inför Halloween så funkar det också bra.

Sårtatuering Zombie omfattar en temporär tatuering likt ett ruttet, öppet sår. Sårblodsvätska (5ml) medföljer som du stryker på runt såret för att skapa en blodig sårskorpa-look.

Storlek: ca 11cm (L) x 8cm (B).

Kompletta instruktioner medföljer.
5 2

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Riktigt bra tatuering! Enkel att få på plats, satt kvar bra, men också rätt enkel att ta bort. Den passar nog en vuxen bäst, men vi klippte till den lite och då funkade det toppen på vår 6:åriga dotters hals. Vi fixade till med lite fusk-blod så det såg riktigt äckligt ut!

Betyg:5av 5

Såg hyfsat läskig ut med lite extra blod på.

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också