1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Sanning eller Skitsnack Frågespel

Sanning eller Skitsnack Frågespel

(7 omdömen)
Betyg: 5 av 5
219 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 9006
Ibland är det svårt att veta om något är sant eller falskt, och med detta roliga sällskapsspel och familjespel fullt av oväntade frågor kan du tillsammans med dina vänner ta reda på den nakna sanningen och mörka lögner, vad som är sanning och vad som är skitsnack. Ett roligt frågesepel och sällskapsspel för vuxna och äldre barn där ni får dyka ner i massor av intressanta fakta och tillsammans klura ut vad som är just sanning eller skitsnack.

Sanning eller Skitsnack Frågespel omfattar ett frågespel med 400 frågor där du och dina motspelare ska skilja sanning från lögner. Spelet tar ca 30 minuter per omgång och kräver minst två spelare.

Info om Sanning eller Skitsnack Frågespel:
- Roligt frågespel.
- 400 frågekort.
- Speltid: ca 30 min.
- Antal Spelare: 2+.
- Ålder: 15+.
- Mått Ask: ca 14,5 L x 14, 5 B x 4,5 H cm.
5 7

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Snabb och säker leverans som möjliggjorde en födelsepresent. Detta kommer jag att utnyttja igen.

Betyg:5av 5

Det är ett fantastiskt roligt sällskapsspel. Spelar det med vänner o bekanta på kvarterskrogen o även folk man inte känner vill vara med o gissa. Fantastiskt rolig blir det. Så tack.

Betyg:5av 5

Jättekul spel!

”Skitroligt”

Fantastiskt roligt spel.

Mycket bra att beställa från er! Snabb och bra leverans och bryr sig om kunderna!

Köpte spelet som en överraskning till familjen till jul. Vi spelade på kvällen och var 7 personer från 17- 66 år. Det var riktigt lättsamt, roligt och man fick förvånande överraskningar ibland. Vi fick dessutom ett riktigt gigantiskt skrattanfall när en av oss talade om att hon inte kunde läsa pga att hon inte kunde ta orden i sin mun, och istället bytte ut dom ( fräcka orden). Vi lyckades förstå och det blev en lyckad avslutning på kvällen. Summa sumarum: ett väldigt roligt vuxenspel!

Andra köpte också