1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Ridande Tomte Dräkt

Ridande Tomte Dräkt

Betyg: 5 av 5
(5 omdömen)
995 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

One Size
Längd 175-185cm
Bröst Upp till 108 cm

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 9775
Det är dagen innan julafton och medan tomtenissarna lastar vagnen med julklappar hörs plötsligt ett brak undertill, vagnen är i bitar! Jultomten agerar snabbt och ger renarna i uppdrag att bära alla julklappar in i staden, förutom Rudolf då. För han ska ju såklart självaste jultomten rida på!

Ridande Tomte Dräkt föreställer jultomten ridande på den välkände renen Rudolf. Det inkluderas en detaljrik uppstoppad överkropp med både huvud, svans och ben som kommer med skoöverdrag. Det ingår även ett par axelband som håller dig på plats samt två tomtefötter hängandes vid sidan för att ge en ridande illusion.

Dessutom så medföljer en tomtejacka med vita kanter och ett svart bälte med guldspänne tryckt framtill. Sist så får du också med en tomteluva som matchar jackan och har en vit boll längst ut.

One size (vuxenstorlek).

Tillbehör

5 5

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Den ridande tomten blev julens höjdpunkt så mycket skratt till tomten har det nog aldrig blivit😂😂

Betyg:5av 5

Underbar dräkt! Detta är en given succé! Barnens reaktion var oslagbar denna julafton och jag kan rekommendera alla att köpa den. Väl värd priset! Det enda minuset var att tomteluvan var liten för mig så jag fick köpa en större :)

Betyg:5av 5

Kul! Väldigt stor....

Betyg:5av 5

Oj vilken succé denna dräkt gjorde! Det är bra kvalitet, Rudolf (som jag så klart kallar renen) har en mjuk och fin päls. Hornen går att böja lite som man vill, vilket kan ge Rudolf lite olika utseenden. Jag kan inte annat än att rekommendera alla att köpa denna dräkt!

Betyg:5av 5

Grymt häftig, kommer att göra succé i byns Luciatåg:-)

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också