Ridande Tomte Dräkt

5.0 5
799 kr
  >> Storleksguide
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 9775


Det är dagen innan julafton och medan tomtenissarna lastar vagnen med julklappar hörs plötsligt ett brak undertill, vagnen är i bitar! Jultomten agerar snabbt och ger renarna i uppdrag att bära alla julklappar in i staden, förutom Rudolf då. För han ska ju såklart självaste jultomten rida på!

Ridande Tomte Dräkt föreställer jultomten ridande på den välkände renen Rudolf. Det inkluderas en detaljrik uppstoppad överkropp med både huvud, svans och ben som kommer med skoöverdrag. Det ingår även ett par axelband som håller dig på plats samt två tomtefötter hängandes vid sidan för att ge en ridande illusion.

Dessutom så medföljer en tomtejacka med vita kanter och ett svart bälte med guldspänne tryckt framtill. Sist så får du också med en tomteluva som matchar jackan och har en vit boll längst ut.

One size (vuxenstorlek).

Så tyckte andra om produkten

5 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:Skrivet av  Stefan Kullman  - 2017-12-25

Den ridande tomten blev julens höjdpunkt så mycket skattat till tomten har det nog aldrig blivit😂😂

Skrivet av  Dennis Wiktor Bo Andersson  - 2017-12-24

Underbar dräkt! Detta är en given succé! Barnens reaktion var oslagbar denna julafton och jag kan rekommendera alla att köpa den. Väl värd priset! Det enda minuset var att tomteluvan var liten för mig så jag fick köpa en större :)

Skrivet av  Marie Gunroth Troili  - 2016-12-16

Kul! Väldigt stor....

Skrivet av  Maria  - 2016-12-15

Oj vilken succé denna dräkt gjorde! Min 9:åriga son hade den på sitt luciafirande, han tyckte den passade bra trots att frambenen var lite väl långa (det är ju trots allt en vuxendräkt). Alla i klassen ville klappa renen. Min son hoppas att han får klä ut sig sista dagen innan jullovet också, så att han får ha den på sig ännu en gång. Jag själv tog på mig den på kontoret och bjöd kollegorna på fika. Mycket uppskattat! Det togs många bilder! Det är bra kvalitet, Rudolf (som jag så klart kallar renen) har en mjuk och fin päls. Hornen går att böja lite som man vill, vilket kan ge Rudolf lite olika utseenden. Jag kan inte annat än att rekommendera alla att köpa denna dräkt!

Skrivet av  Thomas Lundström  - 2016-11-10

Grymt häftig, kommer att göra succé i byns Luciatåg:-)


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter