1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Placeringskort Kräftor

Placeringskort Kräftor

Betyg: 5 av 5
(1 omdömen)
19 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 22829
Får du många gäster till årets kräftskiva kan det vara bra att använda sig av bordplacering för att underlätta för gästerna när det är dags att slå sig ner vid bordet, och med hjälp av dessa snygga kräftplaceringskort kan du även få till en riktigt festlig bordsplacering. Här får du åtta stycken röda kräftor och lika många vita lappar, skriv gästernas namn på de vita lapparna, fäst dem i kräftornas klor och sätt placeringskorten på förslagsvis glaset eller lägg dem på tallrikarna så är du redo för gästernas ankomst. Dessa placeringskort blir dessutom en riktigt festlig dekoration som garanterat kommer att snygga till hela din kräftskiva dukning. Riktigt fina placeringskort som passar helt perfekt till en varenda kräftskiva dukning.

Placeringskort Kräftor innehåller åtta stycken placeringskort i form av röda kräftor och vita lappar som enkelt fästs i kräftornas klor. Skriv gästernas namn på de vita lapparna och sätt fast dem i kräftornas klor innan du placerar ut dem. Placeringskorten kan exempelvis fästas på ett glas eller liknande.

Info om Placeringskort Kräftor
- Material: Papp.
- Mått Kräftor: ca 14 x 10,5 cm.
- Mått Lappar: ca 5 x 11,5 cm.
- Säljs i 8-pack.
5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Placeringskorten var superfina

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också