1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Pinata Baby Shower Barnvagn

Pinata Baby Shower Barnvagn

Betyg: 5 av 5
(3 omdömen)
99 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 13243
Denna eleganta Pinata Baby Shower Barnvagnen kan användas som dekoration vid Baby shower firandet, eller enligt den mexikanska traditionen, vilket innebär att du fyller den med överraskningar och godis för att sedan slå på den tills innehållet ramlar ut.

Pinata Baby Shower Barnvagn är tillverkad av ihåligt pappmaterial, och omfattar en flerfärgad pinata formad som en barnvagn med elegant polka dot mönster.

Pinatan fylls enligt mexikansk tradition med olika överraskningar och godsaker, och slås sedan sönder med ett slagträ tills allt innehåll ramlar ut. Du fyller pinatan genom den dolda öppningen som finns på baksidan, och hänger den med hjälp av den fastsatta öglan.

OBS! Godsaker och andra överraskningar som placeras inuti pinatan säljes separat.

Storlek: cirka 23cm (L) x 26cm (H) x 18cm (B)
5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Sååå rolig grej, helt perfekt till babyshowern som aktivitet, riktigt uppskattad. Fin i verkligheten och lätt att fylla. Super snabb leverans :)

Betyg:5av 5

Super bra!! Riktigt nöjd o vi fyllde med godis o de blev ett bra flöd när man väl fick hål på den!

Betyg:5av 5

Denna Pinata blev Babyshowerns höjdpunkt. Det var så fin och uppskattad att de inte ville slå sönder den. Utan de tömde den på innehållet, och sparade den.

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också