Läskig Clowndräkt Deluxe

999 kr
Storleksguide
Tillf. slut
Prel. åter i lager: Okänt
Art.nr: 13710


Denna IT-inspirerade Pennywise dräkt kommer milt sagt slå hjärtat ur bröstet på vännerna med clownfobi. Alla har ju någon gång blivit jagad av en clown i drömmen som springer efter en bärande på en riktigt läskig clowndräkt, och nu får du chansen att återskapa det scenariot på riktigt! Kliv in i vår läskiga clowndräkt av variant deluxe och visa folket hur världens läskigaste högtid, Halloween, ska firas.

Läskig Clowndräkt Deluxe omfattar en detaljerad, metallic-brunfärgad cirkuströja med en tvålagrad underdel, tre röda puffbollar längs framsidan, och veckat, vitt tyg som sticker ut från ärmsluten. Cirkuströjan har en dragkedja på baksidan. Det medföljer även ett par matchande byxor med resårband och benslut som har lager av vitt tyg i samma stil som tröjan. Det tillkommer en flerlagrad, vit krage i veckat utförande.

Du får även med ett justerbart bälte med rött- och guldfärgat flätrep som klär kanterna, samt ett par stretchiga, vita handskar med utmärkt passform. Sist så ingår dessutom fyra långa flätrep med bjäller-liknande dekor som du fäster kring ärm- och benslut.

Finns i storlekarna: Small, Medium och Large.

Så tyckte andra om produkten

0 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:
Personer som köpte denna produkt köpte också