1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Partyhatt Nyår Silver

Partyhatt Nyår Silver

15 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 13925
Tänk dig en värld där det var olagligt att inte ha en partyhatt på sig när det var party, jag menar, hur perfekt skulle inte den världen vara. Tror att alla skulle vara mycket lyckligare och man skulle dessutom förstå att det var fest med alla som hade på sig kalashattar! Eller om man var tvungen att gå runt med en festhatt om man fyllde år, då skulle alla kunna gratta en. Fast nu är det ju partyhattar inför nyår vi snackar om, mer specifikt partyhattar i silver. Är det en billig men ändå kvalitativ nyårshatt du är ute efter så har du kommit helt rätt! Nyårshattar till alla!

Partyhatt Nyår Silver består av en partyhatt i silver, med svart text som lyder "Happy New Year", även svarta "fyrverkerier" pryder hatten. Längst ner sitter det silverglitter. Hålls på plats med ett resårsnöre som placeras under hakan. Hatten är tillverkad i pappmaterial.

One Size (passar de flesta)

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också