1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Mörk Chokladtårta Tårtmix

Mörk Chokladtårta Tårtmix

(1 omdömen)
Betyg: 5 av 5
59 kr
Ingredienser: Socker, VETEmjöl, kakaopulver (skummad, 9 %), modifierad stärkelse (potatis), bakpulver: E450, E500, stärkelse (ris), salt, emulgeringsmedel: E475 (palm, raps), E471 (palm, raps), smakämnen. Kan innehålla spår av ÄGG, SOJA, MJÖLK, NÖTTER och LUPIN.
Innehållsförteckning
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 26860
Baka en riktigt utsökt mörk chokladtårta på nolltid med hjälp av denna smarriga tårt-mix! En enkel tårtmix som endast behöver blandas med vatten, smör och ägg till en fast smet innan det är dags att grädda den i ugnen. Med den här tårtmixen blir det med andra ord riktigt enkelt att baka smarrig mörk chokladtårta som garanterat kommer att imponera på dina gäster!

Mörk Chokladtårta Tårtmix omfattar en tårtmix för en mörk chokladtårta som blandas med vatten, ägg och smör. Värm ugnen till 170°C (varmluftugn 150°C). Blanda 400 gram tårtmix med 180 gram smör, 4 ägg och 25 ml vatten på lång hastighet i 4 minuter. Häll ner smeten i en insmord form och grädda den i mitten av ugnen i ca 60 minuter. Ta ur tårtan ur form direkt och låt svalna på ett bakgaller. Mixen kan även användas för cupcakes, grädda dem i 18-20 min.

Info om Mörk Chokladtårta Tårtmix:
- Mix för mörk chokladtårta.
- Blandas med endast smör, ägg och vatten.
- Kan även användas för cupcakes.
- Vikt: 400 gram.

Hitta liknande prylar

5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Tårtan blev så saftig och god, aldrig varit enklare att slänga ihop en tårta! Uppskattades av alla gäster också!

Andra köpte också