1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Möhippa Foto Props med Stickers

69 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 21450
Att använda sig av snygg fotorekvisita till möhippans fotografier är ett enkelt, men mycket effektfullt sätt att ta riktigt fina bilder tillsammans. Med just dessa möhippa foto props i vitt, pastell ljusrosa och roséguld kan du få till fina bilder tillsammans med dina vänner och även enkelt skapa en snygg möhippa dekoration till firandet. Perfekta photo props för alla som vill föreviga sin möhippa med roliga och snygga bilder.

Möhippa Foto Props med Stickers omfattar 10 stycken möhippa foto props i vitt, pastell ljusrosa och roséguld. Fotorekvisitan är i form av Team Bride glasögon, hjärtglasögon, en pussmun, cocktailglas, diamantring, prinsesskrona och skyltar med texterna "Future Mrs", "She Said Yes", "Team Bride" samt "L". Medföljer även roséguldiga stickers-bokstäver att fästa på foto propsen för att skapa mer personliga foto props.

Info om Team Bride Möhippa Foto Props:
- Två ark med roséguldiga stickers-bokstäver ingår.
- Material: Papp.
- Mått: ca 21 x 25 cm.
- Säljs i 10-pack.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också