1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Just nu 20% rabatt på Pooler & Badringar.

10 varianter
Mini Sifferballong Pastell Rosa

Mini Sifferballong Pastell Rosa (Siffra 0)

29 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 23282
En fin sifferballong i snyggt pastell rosa kan aldrig bli fel när du vill vara helt säker på att ingen missar hur mycket du fyller! Med denna folie-ballong siffra kan du snyggt skapa en riktigt imponerande ballongdekoration som kommer att passa helt perfekt till just ditt födelsedagsfirande. Blås upp dina siffror med luft och häng upp dem mot en vägg tillsammans med andra dekorationer för en fulländad ballongdekoration. Dessa folieballonger passar även riktigt snyggt till andra firanden i rosa som exempelvis jubileum, nyår och liknande.

Mini Sifferballong Pastell Rosa omfattar en liten sifferballong i pastell rosa med upphängningsöglor upptill och nedtill.

Info om Mini Sifferballong Pastell Rosa:
- Välj mellan siffrorna 0 till 9.
- Blås upp ballongen med luft.
- Plaströr för uppblåsning ingår.
- Material: Folie.
- Mått: ca 35 cm hög.
- Säljs styckvis.

OBS! Då öppningen i den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in så krävs en manuell eller elektrisk pump för att blåsa upp sifferballongen. Har du både uthållighet och starka lungor så funkar det även bra med ett sugrör som du sticker in i ventilen.

Tillbehör

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också