1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
-30% Rabatt
Massagepistol
Massagepistol

Massagepistol

Betyg: 5 av 5
(3 omdömen)
349 kr
499 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 25149
Mjuka upp dina ömma muskler på ett effektivt och bekvämt sätt med denna massagepistol. Den här massagepistolen är försedd med fyra olika fästen för olika delar av kroppen samt 6 olika intensitetsnivåer att välja mellan. Med den här massagepistolen kan du alltså enkelt anpassa massagen efter vad du och dina muskler behöver. En smidig och kompakt massageapparat som även enkelt kan tas med i väskan.

Massagepistol omfattar en svart massagepistol med 4 olika fästen och 6 olika intensitetsnivåer. Massagepistolen laddas via strömkabel och har en batteritid på 2-3 timmar. Massagepistolen är ca 17,5 x 23 x 6 cm stor och är tillverkad av plast, gummi och rostfritt stål.

Info om Massagepistol:
- Massagepistol med 4 olika fästen.
- 6 olika intensitetsnivåer.
- Laddas via strömkabel.
- Batteritid: 2-3 timmar.
- Mått: ca 17,5 x 23 x 6 cm.
- Material: Plast, gummi, rostfritt stål.
5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Mycket väl värd pengarna och funkar riktigt bra med 4 olika munstycken,6 olika hastighetsinställningar och lätt att förstå sej på,går att köra med sladd och laddas med densamma och köra sladdlös. Något "tjock" i handtaget att hålla i men har ingen erfarenhet i några andra massage"pistoler" att jämföra med. Mycket nöjd över köpet.

Betyg:5av 5

En fantastisk bra produkt och den levererades snabbt.

Betyg:5av 5

Jag köpte den som en julklapp, har endast provar den en gång men massagepistolen blev uppskattad av ung som gammal.

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också