1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Liten Väggpool Havsdjur

Liten Väggpool Havsdjur

129 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 29254
Plaska loss i en härlig lek-pool för ditt barn! Bestway bad-pool är en väggpool med genomskinliga väggar och roliga havsdjur, en perfekt vattenpool för vattenlek och bus med ditt barn. Gillar ditt barn krabbor, sjöhästar och bläckfiskar är detta en perfekt minipool. Att skoja loss i en utomhuspool är både roligt och skönt och denna plask-pool blir en räddning för varma men busiga barn. Denna barn-pool i plast blir snabbt redo för bus då den är enkel att vika ut och fylla med vatten, utan krusiduller och saker som behöver blåsas upp, perfekt för badsugna barn. En plastpool är ett måste för varma dagar, och med en pool till ditt barn blir varma dagar lite svalare!

Liten Väggpool Havsdjur omfattar en barnpool med transparent havsmotiv i form av krabbor, sjöstjärnor, bläckfiskar, sjöhästar och fiskar. Poolen har en kraftig sidovägg i PVC-plast och slitstark vinylbotten, rymmer ca 219 liter vatten och mäter ca 122 cm i diameter. Reperationslapp medföljer.

Info om Liten Väggpool Havsdjur:
- Väggpool med transparent havsmotiv.
- Passar barn från 2+ år.
- Volym: 219 liter.
- Mått: 25 H x 122 Ø cm.
- Material: PVC-plast.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.