Lejonvakten

Nu kan du skapa ett helt eget Lejonvakten äventyr tillsammans med dina vänner! Lejonvakten är en TV-serie för barn som är en uppföljare till den otroligt populära Disney filmen Lejonkungen. Lejonvakten handlar om Simbas och Nalas son Kion som har en kraft som kallas de äldste rytande, vilket får honom att bli ledare för Lejonvakten. Lejonvakten är ett djurlag som skyddar både det stora lejonriket och livets cirkel, där han arbetar tillsammans med sina vänner honungsgrävlingen Bunga, flodhästen Beshte, geparden Fuli och hägern Ono.

Med hjälp av de super häftiga kalas dekorationerna och tillbehören i denna Lejonvakten kategori kan du enkelt få till ett riktigt lyckat Lejonvakten eller Lejonkungen kalas. Duka enkelt fram en riktigt fint barnkalas med häftiga tallrikar, muggar och servetter med riktigt fint motiv av Kion och hans Lejonvakten vänner. Till den fantastiska Lejonvakten dukningen krävs självklart en häftig Lejonvakten tårta och kanske några smaskiga Kion kakor, så här kan du även finna passande bak-tillbehör såsom sockerpasta och tårtbilder med Lejonvakten motiv.

Så bjud in alla dina vänner på ett riktigt roligt och fartfyllt Lejonvakten kalas på en gång, och dekorera den stora festen med massvis av häftiga kalas dekorationer och kalas tillbehör i häftigt Lejonvakten tema.

+ Visa mer