Lego Batman Kalas

Enda sen han förlorade sina föräldrar har Bruce Wayne haft svår att samarbeta med andra eller skaffa några nära vänner. Men när till och med skurkarna i Gotham blir hotade av en kraft utifrån så bestämmer sig Batman för att försöka samarbeta med sin nya familj. Det blir svårt, men tillslut lyckas dom övervinna ondskan.

För att kunna ha det grymmaste Lego Batman kalaset krävs en hel del saker, ett barnkalas med Lego Batman tema kan kräva både en Lego Batman tårta och Lego Batman inbjudningskort. Till tårtan kommer det säkert krävas en Lego Batman tårtbild och Lego Batman servetter. Sen vill man kanske servera något att dricka och då krävs ju självklart Lego Batman muggar! Sen får vi inte glömma det viktigaste av allt! Lego Batman ballonger!

När du har införskaffat allt som du själv känner att du behöver inför Lego Batman kalaset är det bara att tuta och köra, du kan spela lite av Lego Batmans musik och enkelt dekorera med lego bitar. Eftersom filmen handlar om att lära sig att acceptera hjälp från sina vänner, kan lekarna på kalaset vara inspirerade av detta och inkludera lekar där man lär känna sina vänner och lekar där man måste lita på varandra!

+ Visa mer