1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Lay Z Spa Bahamas Uppblåsbart Spabad

Betyg: 5 av 5
(1 omdömen)
4895 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 29099
Förverkliga drömmen om ett eget utespa med hjälp av ett uppblåsbart spabad som det här! Lay Z Spa Bahamas är en exklusiv uppblåsbar spa pool som är försedd med bland annat värme-funktion på upp till 40 grader, behagliga AirJet-strålar som bjuder på en skön massage och en smart digital kontrollpanel som gör spastunden både enkel och riktigt skön. Med Lay Z Spa Bahamas uppblåsbar pool kan du med andra ord enkelt förvandla altanen eller trädgården till ett lyxigt utespa där du kan njuta till fullo.

Lay Z Spa Bahamas Uppblåsbart Spabad omfattar ett uppblåsbart spabad av slitstarkt DuraPlus-material för fyra personer. Spabadet är försett med massagefunktion med 120 stycken AirJet-strålar och en smart pump med timer som fyller och tömmer poolen och som också värmer upp och håller vattnet rent. ChemConnect-dispensern håller klorinnivån stabil i hela spabadet och Freeze Shield-funktionen förhindrar att vattnet och spabadets delar förfryser och skadas. Poolens funktioner styrs via en digital kontrollpanel. Kan användas året runt (temperaturer lägre -10°C rekommenderas ej).

Info om Lay Z Spa Bahamas Uppblåsbart Spabad:
- Uppblåsbart utebad för upp till fyra personer.
- Massagefunktion med 120 st AirJets.
- Kan användas året runt.
- Energisparande, tidsstyrt värmesystem.
- Styrs via digital kontrollpanel.
- ChemConnect-dispenser, pump och lock medföljer.
- Maximal Värmekapacitet: 40°C.
- Vattenkapacitet: 669 liter.
- Mått: ca 66 H x 180 Ø cm.
5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.