1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

La Casa De Papel Maskeraddräkt med Mask X-Large (X-Large)

Betyg: 5 av 5
399 kr

Tillverkarens ungefärliga storlekar:

Variant M/L XL XXL
Storlekar 44/48 48/50 52/54
Bröstvidd (cm) 106-116 127 132

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide

Välj variant

Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 30340
Bli en av rånarna från den populära serien La Casa De Papel med denna häftiga maskeraddräkt! Den röda helkroppsdräkten och den välkända masken får dig snabbt och enkelt att se precis ut som en i La Casa De Papel-gänget. En komplett La Casa De Papel dräkt som tveklöst blir en perfekt utklädnad för alla som gillar La Casa De Papel.

La Casa De Papel Maskeraddräkt omfattar en licensierad La Casa De Papel maskeraddräkt som består av en röd jumpsuit med dragkedja och en La Casa De Papel mask. Masken täcker hela ansiktet, har hål för ögon och näsa, och hålls på plats med hjälp av ett elastiskt band. Dräkten är tillverkad av polyester och passar vuxna.

Info om La Casa De Papel Maskeraddräkt:
- Röd jumpsuit och mask.
- Material: 100% Polyester.
- Passar vuxna.

Tillbehör

5 2

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Jätte nöjd! Stl M passade perfekt på min 16-åriga son som är 185 cm lång. Masken var också rejäl och lik maskerna i filmen

Betyg:5av 5

Ett prisvärt maskeradset med en mask som kändes lyxigare än andra masker jag provat. Dräkten var precis lagom i längd för mig (köpte m/l och är 174cm) och masken sitter bra på huvudet även när jag har mina glasögon på mig. Kvaliten på dräkten är som andra dräkter i samma prisklass med tunt tyg men dragkedjan kändes lite bättre. Masken är en styvare modell med gott om utrymme för ett par stora glasögon bakom.

Andra köpte också