1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Khom Loy Svävande Rislyktor 2-pack

(3 omdömen)
Betyg: 5 av 5
79 kr
Prel. i lager: Okänt
Art: 13998
I många asiatiska länder använder man rislyktor i många olika varianter av firande, dessa svävande lyktor representerar ett budskap man vill sända, kanske en lyckönskning till någon, en kärleksförklaring eller ett nyårslöfte. Kanske vill man sända en himmelslykta till någon just där, i himlen. De kallas ofta thailändska eller kinesiska lyktor, men började användas i norr Thailand och har funnits i närmare 1000 år. På Thailändska heter de Khom Loy och att köpa en khom loy lykta kan vara ganska enkelt då de blivit populära i Sverige som ett substitut för fyrverkerier.

Våra rislyktor är dessutom miljövänliga, då de är svävande rislyktor utan ståltråd. Att göra thailyktor utan ståltråd gör att du kan köpa dom utan att känna dig ansvarig för djur som skadar sig på tråden när lyktan väl landar. Att köpa ett par flygande kinesiska lyktor kan passa till de mest allvarliga stunderna samt de gladaste.

Khom Loy Svävande Rislyktor består av en förpackning med 2 rislyktor, konstruerade i ett flamsäkert material. Instruktioner för användning finns på baksidan av förpackningen.

Levereras i 2-pack

Fakta om Rislyktan :
- Miljövänlig - konstruerad utan ståltråd.
- Stiger högt.
- Lyser länge.
- Tillverkad av flamsäkert material.
5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Mycket fina men brann inte så länge men överlag är jag nöjd

Betyg:5av 5

Bra lyktor som flög iväg utan problem

Betyg:5av 5

Det funkade bra att få i väg dem.

Andra köpte också