Monster High

Monster High handlar om en grupp skolflickor som går på monster skolan Monster High som är belägen i staden New Salem. Men dessa flickor är däremot inga vanliga tjejer, de är nämligen riktiga monster och är ättlingar eller släkt med kända spöken och monster.

Det är många små pojkar och flickor som verkligen uppskattar, och bara inte kan få nog utav Monster High och monster flickorna. Monster High finns som leksaker, accessoarer, väskor, datorspel, böcker och även som kalas grejer. Så varför inte slå till med ett roligt barnkalas i Monster High tema?

Fira ditt barns födelsedag tillsammans med hans eller hennes vänner och Monster High tjejerna. Pynta och dekorera ditt hem med massor av snygga Monster High kalas dekorationer, såsom banderoller, ballonger, konfetti och girlanger. Förvandla hemmet till monster skolan Monster High i New Salem och bjud in alla dina vänner på ett riktigt äventyrligt och fartfyllt Monster High kalas.

Duka fram en super snygg kalas dukning i läckert Monster High tema. Bläddra bland våra Monster High kalas tillbehör och finn tallrikar, muggar, servetter, bordsdukar och sugrör, allt med häftiga Monster High motiv. Baka en god tårta och dekorera den sedan med en riktigt snygg Monster High tårtbild tillsammans med Monster High tårtljus, som garanterat kommer att uppskattas av dina monster gäster.

+ Visa mer