1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Hopfällbart Laptopbord

(7 omdömen)
Betyg: 5 av 5
279 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 24864
Praktiskt vikbart laptopbord som passar perfekt i både sängen och i soffan! Med det här vikbara laptopbordet kan du enkelt arbeta, spela eller surfa på datorn på ett riktigt bekvämt och stabilt sätt. Ett smidigt hopfällbart laptopbord som även blir ett utmärkt sängbord, vilket gör det till en helt perfekt pryl för både dig som vill sitta bekvämt i soffan och arbeta och för dig som vill unna dig mysiga frukostar i sängen.

Hopfällbart Laptopbord omfattar ett vikbart laptopbord av trä och metall som är ca 60 x 27 x 40 cm stort. Bordet är försett med pennhållare samt hållare för surfplatta eller mobil med hål för sladdar.

Info om Hopfällbart Laptopbord:
- Hållare för mobil, surfplatta, pennor m.m.
- Lätt att förvara samt fälla upp och ned.
- Mått Uppfällt: ca 60 x 27 x 40 cm.
- Mått Nedfällt: ca 60 x 5 x 40 cm.
- Material: Trä, Metall.
5 7

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Jag är mycket nöjd med min produkt, blev kanon då jag kan ha det som en bra höjd för arbete med min pc. Leveransen var så jättesnabb , förstår inte hur det gick till. Kändes som grannen levererade direkt :) Bara plus till detta företag, då det var min första beställning därifrån.

Betyg:5av 5

Stadig och fin, bra kvalitet

Betyg:5av 5

Fint och superbra!

Helnöjd med bordet. Ihopfällt tar det liten plats och går alldeles utmärkt att använda som skrivunderlägg i soffan. Uppfällt kan man använda det till lite av varje.

Smidigt och bra!

Bra pris och ett smidigt bord!

Helt perfekt. Ser dyrt ut. Mycket stadigt . Mycket nöjd .

Andra köpte också