Heliumtub

5.0 3
349 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 14521


Varför ha vanliga ballonger, när du kan ha heliumballonger? Med den här ballonggasen kommer du kunna uppfylla alla dina drömmar .. och ballonger med helium gas på tub. Att använda helium eller heliumgas till att fylla både dina drömmar och för ballonger kommer att göra varje fest lite enklare! Ska du ha ett större kalas har vi även andra heliumtuber med mer kapacitet, men denna helium tank är perfekt till en mindre tillställning där du inte behöver den största helium tanken. Helium gas är lättare än luft och det är detta som gör att ballongerna svävar.

Heliumtub består av en tub med helium som du kan använda för att fylla ballonger med så att de svävar eller lyfter från marken. Tack vare den medföljande pipen är heliumet superenkelt att använda! Vi har även en produkt som heter Ultra Hi-Float som kombineras med latexballongerna och gör att de håller i upp till 25 gånger längre med helium.

Fakta om Heliumtub :
- 2,2 liter gas.
- Gasen räcker till ca 25 stycken vanliga latexballonger eller 3 stora sifferballonger/bokstavsballonger.

Folieballonger har en svävtid på cirka 7 dagar som fyllda med helium, och normalstora latexballonger cirka 6 timmar. Latexballonger kan kompletteras med vår produkt Ultra Hi-Float Till Ballonger för upp till 25 gånger längre svävtid.

Klicka på länken nedan för att hitta alla våra heliumtuber:

Större Heliumtub >>

Så tyckte andra om produkten

3 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:Skrivet av  Sanna Broberg  - 2018-08-19

Väldigt bra, räcker till så många som sägs!

Skrivet av  Jooh Susanne Elisabet Hellbom  - 2018-06-19

Väligt snabb leverans.

Skrivet av  Victoria Hanna Younes  - 2018-06-12

Smidig och tuben räckte till alla ballonger jag beställde.


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter