1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Harry Potter Quiz Spel

(1 omdömen)
Betyg: 5 av 5
259 kr
Prel. i lager: Okänt
Art: 28148
Kan du mycket om Harry Potter, hans vänner, fiender och den magiska världen? Då är detta Harry Potter quiz bräd-spel något för dig! Ett förtrollande sällskapsspel med hela 840 frågor om allt från Harry Potters första år på Hogwarts till den magiska slutstriden mellan Harry och självaste Voldemort. I detta frågespel följer ni historien om Harry Potter från början till slut och får svara på frågor om de olika filmerna. Svara rätt på en fråga om varje film för att ta dig in i mål och kamma hem vinsten!

Harry Potter Quiz Spel omfattar ett Harry Potter quiz-spel med 840 stycken Harry Potter relaterade frågor. Ta dig runt spelplanen och svara rätt på en fråga om varje bok/film för att vinna.

Info om Harry Potter Quiz Spel:
- Ålder: 10+ år.
- Speltid: 30 min.
- Antal Spelare: 2-4 personer.
- Mått Förpackning: ca 29,5 H x 29,5 L x 6 B cm.
- Språk: Svenska 
 

Harry Potter Quiz Spel Innehåller:
- 1 x Spelbräde.
- 4 x Spelpjäser.
- 12 x Bokstavsbrickor.
- 420 x Frågekort.
- Spelregler.

5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Fint spel. Gick fort att spela, lite för fort nästan. Väldigt enkelt upplägg som gjorde att alla nästan alltid kom lika.. Men om man tröttnar på att gå enl spelplanen funkar ju frågorna fint på egen hand oxå. Frågorna är lätta för de som är lite intresserade av Harry Potter och har sett filmerna ett par ggr. Men bra för barn.

Andra köpte också