1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Guldhatt i Plast Glittrig

Guldhatt i Plast Glittrig

Betyg: 5 av 5
(9 omdömen)
29 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 12161
Det du gör eller planerar att göra blir självfallet så mycket bättre kombinerat med en guldhatt i plast, speciellt när det kommer till helfestliga stunder i livet. Våra guldhattar sprider både glädje och glitter vid varje tillfälle och blir till utmärkta komplement oavsett plats eller tid!

Guldhatt i Plast Glittrig omfattar en glitterfylld, guldfärgad hög hatt som gör sig till ett förstklassigt komplement vid alla festliga tillfällen.

One size (passar de flesta).
4.6666666666667 9

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:4av 5

Fantastiskt bra hatt! Mycket prisvärd och i en storlek som passar alla. Enda minuset var att man blev svettig i pannan då den är av plast, och den glittrar av sig på allt, men det var inget som direkt störde. Vi var jättenöjda och glada över våra hattar :-)

Betyg:4av 5

Guldhattarna glittrar av sig ganska mycket, men det är en världslig sak när man betalar 29 kr styck och får supersnabb leverans.

Betyg:5av 5

Superbra hattar till ett riktigt bra pris. Vi firade guldseger efter en cup och är jättenöjda!

Betyg:5av 5

Perfekta guldhattar att fira en serieseger med!

Betyg:5av 5

Sista pusselbiten för min halloweenkostym

Betyg:5av 5

Otroligt fina guldhattar för det låga priset. Stabila i jämförelse med andra guldhattar jag köpte förra året till det vinnande laget. Dessa var bättre och billigare, kan det bli bättre? 10 av 10!

Betyg:4av 5

Betyg:5av 5

Betyg:5av 5

Superfina guldhattar som satt perfekt på det vinnande laget. Väldigt prisvärda!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också