1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Guldhatt i Plast Glittrig

Guldhatt i Plast Glittrig

(11 omdömen)
Betyg: 5 av 5
39 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 12161
Det du gör eller planerar att göra blir självfallet så mycket bättre kombinerat med en guldhatt i plast, speciellt när det kommer till helfestliga stunder i livet. Våra guldhattar sprider både glädje och glitter vid varje tillfälle och blir till utmärkta komplement oavsett plats eller tid!

Guldhatt i Plast Glittrig omfattar en glitterfylld, guldfärgad hög hatt som gör sig till ett förstklassigt komplement vid alla festliga tillfällen.

One size (passar de flesta).
4.7272727272727 11

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Betyg:4av 5

Betyg:5av 5

Perfekta guldhattar att fira en serieseger med!

Snabb leverans och lätt att hämta upp! Toppenkvalitet på guldhattarna.

Prisvärda hattar! Mycket glitter och en hel del som lätt lossnar - men det bidrar till festlig känsla Supersnabb leverans!!!

Fantastiskt bra hatt! Mycket prisvärd och i en storlek som passar alla. Enda minuset var att man blev svettig i pannan då den är av plast, och den glittrar av sig på allt, men det var inget som direkt störde. Vi var jättenöjda och glada över våra hattar :-)

Guldhattarna glittrar av sig ganska mycket, men det är en världslig sak när man betalar 29 kr styck och får supersnabb leverans.

Superbra hattar till ett riktigt bra pris. Vi firade guldseger efter en cup och är jättenöjda!

Sista pusselbiten för min halloweenkostym

Otroligt fina guldhattar för det låga priset. Stabila i jämförelse med andra guldhattar jag köpte förra året till det vinnande laget. Dessa var bättre och billigare, kan det bli bättre? 10 av 10!

Superfina guldhattar som satt perfekt på det vinnande laget. Väldigt prisvärda!

Andra köpte också