1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Glow Stick Party Pack

Betyg: 4 av 5
(2 omdömen)
199 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 15199
Ska du ha en större fest eller är det kanske rave eller glow stick party på gång, isåfall är detta packet med flera stycken glowsticks eller lysande stavar, ett 100-pack för att vara exakt, perfekt för just det. Dessa lysstavar kan sättas ihop på flera olika sätt då du får flera olika saker att länka ihop neon sticksen med. Dom är även lätta att hantera då man bara bryter de självlysande stavarna för att få dom att lysa. Du kan göra många olika saker, såsom självlysande armband, glasögon och kaninöron, verkligen självlysande pinnar med många funktioner!

Glow Stick Party Pack består av ett paket med flera glowsticks och länkar som kan skapa olika saker, som t.ex armband, kaninöron eller glasögon, i flera olika färger. Du bryter stavarna och skakar på dom för att få dom att lysa.

Paketet innehåller :
100 x Glow Sticks.
100 x Länkar.
5 x Kaninöronlänkar.
5 x Par av glasögonlänkar.
4 x Tredubbla armbandslänkar.
4 x Blomlänkar (som kan bytas ut och göra 2 x glowsticksbollar).
4.5 2

Omdömen

Betyg:4av 5
0
0
Betyg:4av 5

Mycket för pengarna! Vissa lyste lite väl svagt, men kul ändå.

Betyg:5av 5

Superrolig låda och glowsticksen hölls sig länge som lovat. Vi lös med vår närvaro på ett fullmoonparty och vi fick många förfrågningar om glowstocksen av främmande människor på stan. Kan definitivt tänka mig köpa den igen!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också