1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Gigantisk Uppblåsbar Badflotte

Betyg: 5 av 5
(2 omdömen)
1999 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 22367
Ta med dig hela gänget ut på en härlig tur på vattnet med denna gigantiska badflotte! En super stor uppblåsbar badflotte för vuxna som helt klart kommer att göra strandbesöket riktigt fantastiskt. Luta er tillbaka och njut av det sköna sommarvädret medans ni gungar fram på vågorna med en kall dricka i handen. Badflotten rymmer upp till sex personer och är utrustad med bland annat ett riktigt bekvämt ryggstöd och flera mugghållare för dryck, vilket garanterat kommer att göra badet extra njutningsfullt. En helt perfekt uppblåsbar flotte för alla som vill göra sommarens alla strandbesök riktiga härliga!

Gigantisk Uppblåsbar Badflotte omfattar en stor uppblåsbar badflotte som förställer ett rött fordon. Badflotten rymmer upp till sex vuxna personer och är försedd med ett bekvämt ryggstöd att luta sig mot samt praktiska mugghållare för dryck. Flotten har även en praktiskt plattform att simma upp på eller att sola på.

Info om Gigantisk Uppblåsbar Badflotte:
- Bekvämt ryggstöd och handtag.
- 6 st mugghållare.
- Plats för 6 st vuxna.
- Material: PVC-plast.
- Maxvikt: 540 kg.
- Yttermått: 381 x 262 cm.
5 2

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Helt underbar! Roligaste leksaken jag köpt på länge. Kan vara bra att ha en kompressor när man vill fylla på luft i flotten

Betyg:5av 5

Hej vilken fantastisk badleksak och den värkar va väldigt tålig. Den va större än förväntat. Myket bra/marcus

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också