Gelatin

4.9 12
25 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 9556


Genomskinlig gelatin som används för att mjuka upp tårtoblaten inför placering på tårtan.

Tårtoblat är torra produkter vilket innebär att de först behöver mjukas upp. Applicera gelatin under oblaten för att den ska bli mjuk och tillsätt även lite ovanpå tårtoblaten för extra glans och djup i bilden.

Gelatin innehåller 50 gram.

Ingredienser: glykos sirap, socker, vatten, konserveringsmedel: E202, surgörande medel: E330, förtjockningsmedel: E406.

Kan innehålla spår av mjölk, nötter och soja.

Så tyckte andra om produkten

12 Recensioner
Skriv en recension!






Betyg:







Skrivet av  Anna Modin  - 2018-03-21

Gelantinet gjort av socker är ett måste om man skall få bilden att sitta fint på mandelmassa likt princesstårta.

Skrivet av  Nathalie Törnblom  - 2018-03-07

var väldigt enkelt att använda gjode så oblaterna fick lite starkare färger

Skrivet av  Elena Söderberg  - 2017-10-31

Lätt att arbeta med på en tårtbild så den kunde bli mjuk och bilden blev ätbar.

Skrivet av  Maja Rutegård  - 2017-10-09

Med marsipanlock gjorde gelatinet verkligen susen för att mjuka upp tårtbilden.

Skrivet av  My Larsson  - 2017-09-22

Stor o bra tub räcker länge.

Skrivet av  Mari-Lois Flygman  - 2017-01-08

Blev kanonbra resultat:-)

Skrivet av  Britt-marie Lindberg  - 2017-01-07

hade marsipan på tårtan och då var gelatinet jättebra under.

Skrivet av  Jesper Sundblad  - 2016-06-13

Skrivet av  Nora Pinterne Molnar  - 2016-05-06

Skrivet av  Maria Evaldsson  - 2016-04-17

Bra

Skrivet av  Madelen Wallin  - 2016-04-06

Har ej testat än ordentligt.

Skrivet av  Ann Johansson  - 2016-02-18

Inte använt än


Personer som köpte denna produkt köpte också