Frost Northern Lights

Sedan 2013 har många barn och även vuxna gått och nynnat på dem populära låtarna "Let It Go" och "Do You Wanna Build A Snowman" från den mycket omtyckta filmen Frost. Frost, eller Frozen som är original titeln, är en animerad film från Disney som handlar om de två kungliga systrarna Anna och Elsa. En vacker film som verkligen har uppskattats av många människor i alla åldrar. Nu kan du och dina vänner fira din födelsedag tillsammans med Elsa, Anna och Olaf, på ett riktigt magiskt Frost Northen Lights kalas.

I den här Frost Northen Lights kategorin kan du inspireras av fantastiska kalastillbehör och dekorationer med motiv av Frozen karaktärerna Elsa, Anna och snögubben Olaf, alla i vackra nyanser av blått och lila. Duka fram och skapa ett riktigt fint Frost barnkalas med dessa super snygga kalastillbehör och dekorationer, och se till att ingen av dina Frost älskande vänner missar ditt kalas!

Förutom snygga Frost tillbehör och dekorationer för dukning och pyntning kan du även hitta och införskaffa dig tillbehör till Frost Northen Lights bakning i den här kategorin. Inspireras av riktigt fina Frost tårtljus, sockerdekorationer, tårtbilder med motiv av Elsa och Anna, med mera. Med hjälp av dessa Frozen Northen Lights baknings-tillbehör kan du med enkelhet skapa riktigt fina Frost tårtor och bakelser.

+ Visa mer

Aktiviteter