1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Darth Vader Dräkt Barn med Lasersvärd

299 kr
Prel. i lager: Okänt
Art: 13029
Är du modig nog att ta dig mot den mörka sidan, så blir denna Darth Vader dräkt för barn det första riktiga steget. Du får självklart även med ett lasersvärd ifall någon skulle välja att trotsa dig....

Darth Vader Dräkt Barn med Lasersvärd inkluderar en Darth Vader mask, ett bröststycke med fastsatt mantel, och ett lasersvärd.

- Darth Vader masken är en halvtäckande, svartfärgad mask med små utskurna hål vid näs- och munpartiet. Skumgummi medföljer på insidan av masken för en mer komfortabel form, och masken hålls på plats med hjälp av ett kardborreband.

- Bröststycket är tillverkat av polyester och har tryck av den originella Darth Vader dräkten framtill. Den har dessutom ett midjeband som håller allt på plats och hjälper till med passformen. Det ingår även en svartfärgad, fastsatt mantel som mäter cirka 74 cm lång.

- Lasersvärdet kommer tillverkat av hårdplast och är rödfärgad med en lysfunktion som drivs av 2x AA-batterier. Den är detaljrik och identisk till det svärd som Star Wars karaktären Darth Vader har, och mäter cirka 85 cm.

One size (barnstorlek).

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0
Betyg: 0 av 5

Produkten har inga omdömen

Andra köpte också