1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Chili Klaus Last Man Standing Spel

399 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 27050
Chili Klaus Last Man Standing är en glödande utmaning där ni tävlar om vem som klarar av de allra starkaste smakerna! Har du inga problem med heta och starka chilismaker kan du enkelt kamma hem vinsten i detta sällskapsspel, här gäller det nämligen att äta så många chilikulor som möjligt. Den spelare som lyckas äta flest chilikulor och samla flest poäng vinner spelet och blir Last Man Standing!

Chili Klaus Last Man Standing Spel omfattar ett spel för vuxna som går ut på att äta starka chilikulor och samla poäng längst en spelplan. Slå tärningen och flytta fram din pjäs. Landar du på danger-zone måste du äta en chilikula från zonen. Du kan även kasta chilikulan på en annan spelare som då måste äta den. Danger-zonerna är markerade med numren 6, 9, 12, 15 och 20 som anger styrkan på chilikulorna och hur många poäng du får för att äta dem. Om en spelare inte längre klarar av att äta chilikulorna kan han/hon hoppa ur spelet och förlorar då alla sina poäng. Spelaren med flest poäng vinner. Chilikulorna räcker till en spelomgång.

OBS! Spelet är ej lämpligt för barn.

Info om Chili Klaus Last Man Standing Spel:
- Spel med starka chilikulor.
- Antal Spelare: 2-4 personer.
- Mått Förpackning: ca 29,5 L x 29,5 H x 5,5 B cm.
- Chilikulorna räcker till en spelomgång.

Chili Klaus Last Man Standing Spel Innehåller:
- Spelregler.
- Spelplan.
- Tärning och spelpjäser.
- ca 30 st chilikulor i fem olika styrkor.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också