1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Boy or Girl Konfettikanon Rosa

Boy or Girl Konfettikanon Rosa

Betyg: 4 av 5
(1 omdömen)
49 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 15128
Avslöja bebisens kön på ett riktigt festligt sätt med ett härligt konfettiregn! Detta är en guldig konfettikanon som är fylld med tjusig rosa konfetti, perfekt att avslöja könet med på din baby shower. Överraska dina gäster med ett riktigt spännande avslöjande, som garanterat kommer bli höjdpunkten på din baby shower.

Boy or Girl Konfettikanon Rosa är en guldig konfettikanon med texten "Boy or Girl?" i vitt, fylld med rosa konfetti. Avfyra kanonen inför dina gäster för ett roligt och fint sätt att avslöja att du och din partner väntar en liten flicka. På kanonens utsida finns ett rosa klistermärke som visar att den är fylld med rosa konfetti. Klistermärket är enkelt att dra av innan dina gäster kommer.

OBS: På konfettikanonen sitter det en liten etikett som avslöjar vilken färg det är. Denna kan man enkelt dra bort.

Konfettikanonen är 4.5 cm bred och 30 cm hög.

Säljs styckvis.
4 1

Omdömen

Betyg:4av 5
0
0
Betyg:4av 5

Klisterlappen som visade om det var rosa eller blått konfetti var tyvärr ganska krånglig att ta bort, men det var en fin produkt i övrigt!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också